Een erg mooi, emotioneel verhaal met een prachtige en wijze boodschap

ReadingWithShannon ReadingWithShannon
11 mrt 2025

Wauw, wat een verhaal was dit. Ik had nooit echt een gevoel waar dit verhaal heen zou gaan, wat voor verhaal dit zou zijn. Meestal heb ik met boeken wel een idee, een soort gevoel. Ik vond dit heel mooi bij het verhaal passen, dit was op zo’n manier gedaan dat ik alsmaar door wou lezen en het had iets mysterieus. Dit vond ik heel goed gedaan en ik vond het echt niet leuk wanneer ik even moest stoppen met lezen.

Ziel van de Duisternis is een erg mooi, emotioneel verhaal met een prachtige en wijze boodschap. Het was ontzettend leuk om te lezen. De personages waren ook allemaal mooi beschreven en hadden allemaal een mooie rol in het verhaal.

Soms had dit boek wel iets vaags, kreeg ik het gevoel dat ik als lezer naar antwoorden zocht op vragen die ik had maar op een vreemde manier vond ik ook dit bij het verhaal passen. Dit boek is echt een ervaring die denk ik voor elke lezer heel anders gaat zijn.

Ik ben erg blij dat ik dit boek heb gelezen. Ziel van de Duisternis krijgt van mij vijf sterren.

Ook hoop ik natuurlijk op meer boeken van Natalie van der Steen.

Meer recensies van ReadingWithShannon