Een spannend eerste deel van een leuke YA fantasy serie

Het verhaal is gelijk al heel leuk, spannend en interessant. Het begin nodigt uit om verder te lezen.

Het is duidelijk geschreven en ik vond het meestal ook makkelijk te begrijpen. De manier waarop alles is beschreven is heel beeldend. Ik kon het allemaal goed voor me zien en het voelde soms zelfs bijna alsof ik erbij was

Er zitten wel vaak stukken in dit boek dat er een verhaal door een personage wordt verteld. Ik begrijp waarom dit zo gedaan is en ik vond het erg leuk, het hoort bij dit verhaal. Die stukken waren altijd erg mooi beschreven. Wel vond ik ze erg gedetailleerd, wat heel mooi was. Maar ik vroeg me wel af hoe de personages herinneringen van zo lang geleden (vaak toen ze nog heel jong waren) zo in de details na kunnen vertellen.

De verschillende personages zijn allemaal heel goed uitgewerkt. Ik wist altijd wie wie was. Er is zelfs een groot verschil in de manier waarop de personages praten. Dit vond ik heel goed gedaan.

Er zijn ontzettend veel verschillende wezens die in Rhodinya leven. Meestal kon ik ze goed uit elkaar houden omdat ze allemaal heel verschillend zijn. Ik vond het ook erg interessant om kennis te maken met deze wezens. Wel werden het er steeds meer waardoor het op een gegeven moment wel een beetje lastig werd om ze allemaal te onthouden.

Ik heb er héél erg van genoten. Het liefst lees ik gelijk verder. Ik ben super benieuwd naar de rest van de serie.

Er zitten prachtige illustraties in elk hoofdstuk en ook is er een prachtige kaart aan het begin van het boek die ik erg interessant vond om naar te kijken tijdens het lezen.

Meer recensies van ReadingWithShannon