Afscheid van fantasy- trilogie

readswithFien 18 februari 2026
Ik was heel benieuwd naar het laatste boek in de Powerless trilogie, zeker omdat ik het tweede boek minder sterk vond. Toch was ik ergens wel benieuwd en nieuwsgierig naar hoe het verhaal tussen Paedyn, Kai en Kitt zou verdergaan.

Het verhaal pakt meteen de draad op waar het vorige boek is geƫindigd. Toch liet het mij erg lang op mijn honger zitten, zeker tot over de helft van het verhaal. Voor mij zaten er veel langdradige en herhalende hoofdstukken in die een stuk korter beschreven hadden kunnen worden. Pas na de helft van het boek begon de spanning zich echt op te bouwen en vond ik het verhaal leuker en boeiender worden. Er zaten enkele onverwachte plottwists in en er zijn zeker ook momenten geweest waarop ik mijn tranen moest bedwingen.

In dit laatste deel vallen ook verschillende puzzelstukjes op hun plaats, waardoor er een mooi einde komt aan deze serie.

Meer recensies van readswithFien