Intense enemies- to lovers

readswithFien 07 december 2025
Rune Winters is op de vlucht nadat haar ware aard als heks is onthuld en ze verraden is door Gideon, de man die haar hart brak. Samen met Cressida Roseblood probeert ze een oorlog in gang te zetten om de heksen te bevrijden. Ondanks dat Cressida gevaarlijk en niet helemaal te vertrouwen is, is Rune bereid het risico te nemen om te overleven. Ondertussen kan Gideon enkel nog denken aan het nemen van wraak en het uitroeien van alle heksen, waaronder ook Rune. Maar wat gebeurt er wanneer Rune en Gideon elkaar opnieuw onder ogen komen?

‘Je bent veel erger dan een doorn in mijn zij… Je bent een mes in mijn hart’

4.25 sterren voor mij !!

Net zoals het eerste deel, vond ik ook dit deel opnieuw heel spannend. Dit boek vond ik zelf nog een tikkeltje sterker, duisterder en emotioneler.

Rune laat enerzijds een kwetsbare kant zien, maar anderzijds ook een heel sterke en strijdlustige kant. Dit maakt haar personage geloofwaardig en het verhaal ook zo intens en meeslepend. Je voelt dat ze doordachte keuzes moet maken, keuzes die pijn doen.

Gideon heeft mij in dit deel echt verrast. Zijn karakterontwikkeling heeft zo’n groei gekend. Ik wil niet spoilen maar de chemistry tussen Rune en hem is prachtig!

Dankjewel Zomer & Keuning voor het recensie- exemplaar!

Meer recensies van readswithFien