de hulp

Readwithcarr 28 september 2023
Dit boek zag ik overal voorbij komen, en ik was zo benieuwd want ik hoorde alleen maar goede verhalen!

Het boek is een echte pageturner. Vlotte schrijfstijl en korte hoofdstukken waar ik dus echt van hou. Het boek had een goed verhaallijn en een heel goed plot wat ik dus absoluut niet heb geraden en met verbazing het boek las!

Het boek gaat over Millie en ik leefde erg met haar mee. De schrijfster weet je echt te laten voelen hoe Millie zich voelt en dat is zo bizar. Dit heb ik namelijk niet snel.

Echter komt in dit boek wel een heftig onderwerp aanbod en ik denk dat met dit verhaal hier ook wel meer aandacht aan word besteedt om het naar boven te brengen.

Al met al was ik erg onder de indruk van het verhaal. Ik was vanaf begin tot het einde erg enthousiast en ik kon niet stoppen met lezen. Dit boek is het eerste boek waarvan ik echt meteen door wil naar het 2e boek omdat ik moet weten wat daar gebeurd.

Heel erg bedankt @next.reads @vbkuitgevers voor dit geweldige recensie-exemplaar! Ik heb hier enorm van genoten

Meer recensies van Readwithcarr