Wat een heerlijk tussendoortje, genieten!
Jaaaaaa, ik neem het stokje over en ben de volgende voor de blogtour van Geluk met een slokje whisky van Simoné Steenkamp. Bedankt Simoné Steenkamp, Verhalenfabriek, Juul Verhalenfabriek voor dit recensie-exemplaar!
Ik heb eerder Pluk de dag van Steenkamp gelezen en had hoge verwachtingen. Het boek is wederom geweldig! Ze heeft aan al mijn verwachtingen voldaan! Een heerlijk #tussendoortje wat je in en paar uur uitleest. Er zit voldoende diepgang in voor wat je kunt verwachten van een tussendoortje. De personages worden goed beschreven, het lijkt zelfs of ik die mensen ken als ik over ze lees. De struggle waar Milou mee kampt is ook mooi beschreven. Het verhaal wordt vanuit Milou beschreven. Steenkamp heeft een fijne vlotte schrijfstijl, wat het verhaal makkelijk leesbaar maakt.
Geluk met een slokje whisky gaat over Milou. Door haar verleden leeft ze met angst. Ze krijgt een nieuwe start doordat haar oom Teun een huis in Schotland aan haar nalaat. Ze gaat naar de Schotse Hooglanden waar het huisje van oom Teun te vinden is. Ze had geen contact meer met haar oom en weet weinig van zijn leven. Ze heeft geen idee in welke staat ze het huis aantreft. Milou maakt vrienden in de plaatselijke pub en komt ook de aantrekkelijke Colin tegen. Ook hij heeft in het verleden iets meegemaakt wat hem tekent. Kan hij zich openstellen als zij toch weer naar Nederland gaat vertrekken? Milou denkt na over wat ze met het huisje gaat doen. Verkopen? Of toch iets anders?
Deze novelle krijgt van mij
Zeker een aanrader om even tussendoor te lezen, gewoon heerlijk genieten!
Deze novelle krijgt van mij
Zeker een aanrader om even tussendoor te lezen, gewoon heerlijk genieten!