Dit verhaal lees je in één ruk uit!

Riannesboekenwereld 07 september 2025
Als vaste recensent van de Verhalenfabriek, mocht ik een tussendoortje lezen. Ik heb gekozen om Misleid van Yvonne Kersten te lezen. Wat een heerlijk tussendoortje! Bedankt De Verhalenfabriek voor dit recensie-exemplaar!

Misleid gaat over Lenthe, is gescheiden, heeft een zoon en is werkzaam bij de bank. Tijdens haar werk bij de bank komt Jeff langs voor beleggingsadvies. Hij is een knappe man met hele mooie ogen en ze is meteen onder de indruk van hem. Ze gaan op date. Zij vertelt veel over zichzelf, maar Jeff laat weinig over zichzelf los. Dit zit Lenthe niet lekker. Als Lenthe bij haar moeder is die op haar zoon past, wordt ze door haar moeder gewezen op een krantenartikel. De laatste tijd zijn er meerdere bankovervallen gepleegd en het lijkt alsof er een bende actief is. Een dag later is de bank waar zij werkt de klos. Als ze in de ogen van één van de overvallers kijkt ziet ze niet die mooie blauwe ogen van Jeff, maar zijn houding en loopje doen haar vermoeden dat het Jeff wel is. Heeft Jeff haar misleid?

Dit is een tussendoortje wat je in één ruk uit wilt lezen! Stoppen, dat kan je niet meer als je eenmaal begonnen bent. Ik waarschuw je dus maar alvast Het verhaal wordt verteld vanuit Lenthe en Jeff. Bij elk hoofdstuk kan je zien vanuit wie het beschreven is. De omgeving en details worden goed beschreven, het leek alsof ik zelf bij de bank aanwezig was en meespeelde in het verhaal. Het is een tussendoortje, dus een kort verhaal. Wel weet Yvonne Kersten de spanning op te bouwen. Ik vind dat de liefde overheerst en het zeker geen thriller is. Ik zou zeker meer van haar willen lezen! Een aanrader voor als je tussendoortje even tijd hebt en een kort verhaal wilt lezen! Ik had hem in één avond uit.
Het verhaal krijgt van mij

Meer recensies van Riannesboekenwereld