Spoorloos
Ik moest even een spannend boek tussen de feelgoodboeken lezen! Het boek Spoorloos van Suzanne Vermeer stond nog op mijn TBR-lijst. Ik was erg nieuwsgierig naar dit boek, uitgegeven door AWBruna.
Spoorloos gaat over Bo en Ines, twee vriendinnen vanaf hun studententijd, die een podcast gaan maken over de verdwenen studente Julia van der Molen. Jaren geleden is zij verdwenen toen zij op onderzoek uitging naar de verdwenen studente Edda. Bo en Ines gaan met de trein naar Frankrijk om daar de wegen van Julia na te gaan en ze hopen haar te vinden. Ze proberen informatie los te krijgen op de universiteit, waar nu de dochter van de voormalige decaan werkt, en bij mensen die Julia wellicht kenden. Ondertussen maken ze een podcast over deze verdwijningszaak, maar dit heeft ook gevolgen met bedreigingen aan toe. Worden Bo en Ines door iemand gevolgt? Wie is Dorien die ineens opduikt? Leeft Julia nog of is zij vermoord? En wat is er aan de hand als Bo ineens geen contact meer krijgt met Ines? Er komt veel meer aan het licht dan ze eerder gedacht hadden.
Het was weer een heerlijk boek om te lezen! De titel spreekt mij meteen aan, ik word nieuwsgierig van het woord spoorloos. Tijdens het verhaal werd ik ook nieuwsgierig gemaakt met wat er nog komen zou. Suzanne vermeer heeft een vlotte schrijfstijl. Er gebeurde veel in het verhaal, maar dit was zeker goed te volgen. De spanning vind ik meevallen, maar het is wel een aanrader om te lezen!