Een sterk debuut.
Pam Hage is geen onbekende naam in de wereld van Fantasy en Illustratie (de cover is van haar eigen hand). Maar met deze Fantasy roman plant ze haar voeten stevig tussen gevestigde Nederlandstalige namen in het genre. De wereld bouw is sterk en heeft een leuke andere insteek die we niet veel zien, maar erg goed werkt in dit verhaal. De sterren gaan uit en er zijn twee tegenstrijdige kampen bezig hetzelfde probleem op te lossen die zacht gezegd nogal botsen. De koers die de hoofdpersonen moeten nemen sleept je volledig mee in hun wereld van intrige en intimidatie waarbij flink wat slachtoffers vallen.
Een goed verhaal met een pluim voor de tekst redaktie die, voor zover ik kan beoordelen, foutloos is uitgevoerd, chapeau!
Ik heb genoten van dit verhaal, het houd je echt vast en dat vind ik fijn in een boek.
Ik kijk uit naar een volgend verhaal van haar hand!
Ik kijk uit naar een volgend verhaal van haar hand!