Een verhaal om helemaal in meegesleurd te worden
Het jaar heeft nog meer dan de helft te gaan, maar ik ben ervan overtuigd dat deze roman zeer hoog gaat eindigen op mijn lijst dit jaar. Misschien zelfs wel bovenaan.
Wat een prachtig en origineel boek, vol met mooie zinnen en metaforen. Wat mij betreft hebben debuterend auteur Shelley Read als de vertaler hun werk heel erg goed gedaan.
Het is bijna onmogelijk om te vertellen waar dit boek over gaat, zonder teveel te verklappen, en dat zou echt afdoen aan je leeservaring, daarom houd ik het heel summier.
Ga als een rivier vertelt het verhaal van Victoria in Colorado. In haar opgroeien maakt ze vanalles mee en zo leren we haar en de reden van haar keuzes steeds beter kennen. Weliswaar gebeurt er in de roman niet zo veel, de gevoelens die daarbij horen zijn aangrijpend. Het verhaal van Victoria zal mij nog heel lang bijblijven.
Zoek je een boek om helemaal in mee gesleurd te worden? Dan mag je dit boek echt niet missen!