Spannend en vlot geschreven.

Rudy BLOM 11 november 2025
Wie een boek wil lezen dat gemakkelijk wegleest en toch spannend blijft zit meteen goed met dit boek. Het is een typische Grisham geschreven met de nodige kennis en ervaring en met alle elementen die een goede thriller moet hebben. Door het feit dat Grisham een jurist is, kent hij ook de materie goed met betrekking tot erfenissen en familieverwantschappen. De advocatenwereld is zijn wereld en dat voel je bij elk hoofdstuk. Knappe dialogen zijn afgewisseld met vlot leesbaar proza en de spanningsboog van het verhaal laat de lezer toe om het boek in een paar dagen uit te lezen. Toch blijft de verrassing de lezer op het puntje van zijn stoel houden. Het boek behoort zeker tot één van zijn betere werken. Ik heb het heel graag gelezen.

Meer recensies van Rudy BLOM

Dé grote hit uit Frankrijk en de start van een serie met een duale tijdlijn. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.