Hamley wordt een filmster

Runningbookies 14 april 2025
Viola maakt graag kattenfilmpjes van Hamley.
Ineens wordt één van de filmpjes goed bekeken en krijgt ze een bericht van ene Bob

Viola reageert niet, dit mag niet van haar moeder, maar dan staat deze Bob voor de deur.

Hij wil graag Hamley hebben voor on een film. Naar een kort overleg tussen ouders en Viola gaan ze akkoord. Viola heeft er zin in, maar dit heeft niet iedereen op de set.

Dan belt op een dag Bob op; hij krijgt berichten Hamley de boel op stelten zet op de set. Viola is boos, want zoiets zou Hamley nooit doen, of toch wel en als hij het niet doet wie dan wel?

De kaft trok mij gelijk. Een schattige kat die een filmster gaan worden. Ik heb de overige boeken (nog) niet gelezen, maar dit was ook niet nodig om het verhaal te snappen.
De illustraties geven meer een beeld aan het verhaal.
Ik zou dit boek erg aanraden aan kinderen die katten leuk vinden of om kort uit voor te lezen.

(Misschien dat ik het verkeerd lees, maar misschien is het de bedoeling. Op blz. 35 regel 6; staat een fout. Er staat 'Lila', maar moet dan niet 'Leila' zijn.
Op blz 89, regel 3; staat 'film', moet dat niet 'filmen' zijn, dan klopt het in de zin.)

Meer recensies van Runningbookies