Advertentie

Charlie Mackesy is tekenaar en kunstenaar. 'De jongen, de Mol, de Vos en het Paard' is het eerste boek van zijn hand, en wat voor één! Het boek staat vol prachtige teksten en tekeningen om bij weg te dromen. Echt een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders.

Het boek begint met een voorwoord, of beter een soort handleiding hoe je dit boek kan lezen. Mackesy zelf zegt dat je het boek van in het begin, van in het midden of achteraan kan beginnen. En dat is ook daadwerkelijk zo. Vanaf de eerste tot de laatste bladzijde bevat het boek in een chronologische volgorde een verhaal met een moraal. Maar als je midden in het boek begint dan mis je helemaal het begin niet. Elke bladzijde is namelijk een wijsheid op zichzelf en draagt een prachtige boodschap in zich.

Dit is een boek om op je nachtkastje, salontafel, ... te leggen zodat je het telkens weer kan ontdekken. Dag na dag, pagina na pagina. Op goede dagen zal het een reminder zijn en op slechte dagen zelfs een grote hulp. Een pareltje om telkens weer te herlezen!

Reacties op: Een waar cadeau'tje, voor jezelf of voor een ander

816
De jongen, de mol, de vos en het paard - Charlie Mackesy
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners