Chaos in het midden oosten

Sam1987 05 oktober 2025
Daniëlla, die smetvrees heeft, en graag rode wijn achterover slaat, wordt naar een klimaatconferentie in het midden oosten gestuurd.
Ze ontmoet een oude bekende. En er gebeurt vanalles!
Als ze eenmaal terug is in Nederland, is ze een heel ander mens geworden.
(Meer wil ik er niet over kwijt want als ik dingen verklap is het boek lezen minder leuk, dus ik zou zeggen: lees het zelf, het is de moeite waard!)

De cover sprak me heel erg aan. Je ziet drones die schade en brand aanrichten. En ik was erg benieuwd naar het verhaal (had geen samenvatting gelezen waar het boek over ging dus liet me graag verrassen)

Het boek leest gemakkelijk. Ik moest eerst wel een beetje in het boek zien te komen, omdat ik totaal niet thuis ben in het onderwerp, maar vanaf de helft zat ik helemaal in het verhaal omdat je zelf ook mee gaat leven: je gaat zelf bedenken hoe het verhaal verder zou kunnen gaan, omdat er meer personen bij komen.

Ten opzichte van de cover, miste ik wel wat spanning in het boek. De spanning kwam voor mij pas halverwege het boek maar had nog meer gemogen!
Al met al geef ik het boek 4 sterren want heb het wel met plezier gelezen. Het boek was goed door te komen en geen taaie kost. Ook merk je dat de schrijver veel kennis heeft over het midden oosten en alles wat zich afspeelt in het boek. Deed me soms wel goed nadenken en dingen inzien, want ik ben er totaal niet in thuis.
Hopelijk komt er nog een boek van deze schrijver, dan zou ik die met alle plezier weer lezen!

Meer recensies van Sam1987

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.