Likes voor de liefde
Eva, een influencer die alles doet voor de likes, en Tobias willen gaan trouwen. Eva heeft alleen hele andere wensen voor haar bruiloft dan Tobias en dat botst regelmatig. Zoiezo botsen hun levens de laatste tijd steeds meer omdat Eva echt alles doet om meer volgers te krijgen.
Anna wordt hun trouwambtenaar. Ze laat ook hondjes uit. Tonias gaat haar helpen bij het maken van de website. Ze kunnen het erg goed met elkaar vinden.
De titel komt vaak terug in het boek, wat ikzelf wel leuk vond. Vaak lees ik boeken en begrijp ik op het einde nog steeds niet waarom er voor die titel is gekozen. Hier dus wel! Erg goede titel dus!
Ik heb het boek mega snel uitgelezen. Het leest zeer vlot en ik vond het verhaal zo leuk dat ik steeds maar weer door wilde lezen. Ik dacht heel de tijd dat het verhaal voorspelbaar verder zou gaan, maar toch was dat niet zo.
Aanrader! Ik geef het boek 5 sterren
Aanrader! Ik geef het boek 5 sterren