Een waargebeurd vlot lezend boek

Sam1987 18 november 2025
Nog nooit eerder las een boek zo makkelijk. Binnen no time had ik het uit.
Ik heb meerdere boeken over loverboys gelezen. Maar vond deze toch anders in elkaar steken.
Meestal zorgen de loverboys goed voor hun vriendin en krijgen ze de duurste cadeaus. Maar in dit boek zorgde Mike totaal niet voor Merel.
Haar moeder en stiefvader wilde op deze manier niet meer voor Merel zorgen en plaatste haar op een internaat.
Ze heeft alles opgegeven om bij Mike te zijn, omdat hij beloofd had voor haar te zorgen. Maar deed dat totaal niet.
Vind het heel erg om te lezen hoe ver sommige jongens kunnen gaan. En hoe meiden er intrappen.
Merel geeft zichzelf ook de schuld van hoe Mike tegen haar doet.
Ondanks dat er al veel boeken over geschreven zijn, is het wel nodig, want het gebeurd nog steeds veel te vaak.
Hoe vaak ik tijdens het lezen niet gedacht heb: dit is de druppel, nu zal Merel wel vertrekken! Maar helaas bleef ze iedere keer toch bij Mike.

Meer recensies van Sam1987

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.