Heerlijke YA-romance!
Ik las eerder al het eerste deel in deze serie (Rival Darling), en ik werd ook fan van 'Grumpy Darling'! De supervlotte schrijfstijl van Alexandra Moody is ook hier weer aanwezig, waardoor ik het boek in een recordtijd heb uitgelezen. Ook de thema's die aangehaald worden (eerste kus, flirten, schoolresultaten...) zorgen ervoor dat dit 100% een boek is op maat van jongeren, maar waar volwassenen zeker niet minder van kunnen genieten.
Paige en Grayson komen om de beurt aan het woord, waardoor je heel leuke en grappige situaties krijgt. Je weet dat Grayson smoorverliefd is op Paige, maar in Paiges perspectief merk je dat ze dat totaal niet doorheeft. De verhaallijn is goed opgebouwd en aan het einde wordt het al helemaal spannend: ik kon het boek echt maar moeilijk wegleggen. In 2026 verschijnt het derde deel in het Engels; ik duim heel hard dat die ook snel vertaald wordt, want ik wil graag nog eens terugkeren naar de ijspiste met de broertjes Darling!