Heerlijke STEM-romance
Wat een heerlijke romance is 'Misschien is dit chemie'! Rani en Valerie namen elk een personage voor hun rekening en vertellen om de beurt het liefdesverhaal van Nova en Celian. Hun schrijfstijlen passen naadloos in elkaar, waardoor een vloeiend geheel ontstaat dat je meteen meesleurt in het verhaal. Ik had het echt supersnel uit: op twee avonden was ik er al door!
Het enige dat ik graag wat uitgebreider had gezien, was de wetenschappelijke achtergrond in het verhaal. De onderzoeken en de rondleidingen waar de personages aan werken blijven erg vaag, maar ik denk ook dat het voor de meeste lezers zeker uitgewerkt genoeg is. Ik heb gewoon wel een grote interesse in wetenschap en wilde daar graag meer over te weten komen!