Straf debuut!

samanthasboekenhoekje 24 augustus 2025
Dit boek kwam op mijn radar omdat het geschreven is door een collega van me (cool, toch?), dus natuurlijk moest ik het lezen! Ik was volledig blind aan het boek begonnen (geen achterflap gelezen) en ik werd aangenaam verrast. Lode neemt je in het boek mee op reis door Scherpenheuvel-Zichem, een plek hier in de buurt waardoor ik heel wat locaties herkende. Hij gaat op zoek naar een nieuwe invulling in zijn leven en dat zorgde voor heel wat emotionele, vreemde, grappige en ontroerende momenten. Ik heb me tijdens het lezen allesbehalve verveeld!

Kelly heeft een heel aangename schrijfstijl, het lijkt wel alsof het verhaal uit zichzelf voortvloeit. Ik las het daardoor op twee avonden uit. Het is ook erg leuk dat er zoveel muziek verweven is met het verhaal, zo komt het nog meer tot leven. Het enige wat ik jammer vond, is dat ik het einde wel al zag aankomen. Ik had liever nog een extra plottwist gezien, of nog een absurder einde. Hoe dan ook is 'Project metamorfose' een heel straf debuut! Wanneer komt het volgende boek, Kelly?

Meer recensies van samanthasboekenhoekje