heerlijke cowboy-romance!
Dust storm is echt een heerlijke romance! In het begin moest ik wel een beetje wennen, want je werd als lezer midden in het verhaal gegooid waardoor ik even moest zoeken wie wie was in het verhaal. Christian heeft 3 broers en er lopen ook nog heel wat familieleden rond op de ranch, maar eenmaal ik iedereen wat kende, verliep het lezen echt supervlot. Ik had het heel snel uitgelezen!
De cowboy-setting en de personages maakten dat ik dit echt een heel leuk verhaal vond. Cassandra was grappig en gevat, terwijl Christian vaak onverwacht uit de hoek kwam. Bovendien zijn er ook wel wat spicy scènes aanwezig, iets wat ik zelf zeker weet te appreciëren. Ik raad deze romance dus zeker aan! Ik las inmiddels ook al het tweede en het derde deel, en die zijn (spoiler alert) ook zeker en vast de moeite om te lezen!