Zalige romance vol onverwachte wendingen
Ja jongens, deze romance is ZO LEUK! Het begon voor mij al met de cover (dat kleurenpallet, prachtig gewoon) en het supersterke eerste hoofdstuk dat me meteen meezoog in het verhaal. Zeke en Lexi komen afwisselend aan het woord, waardoor je de twee hoofdpersonages en hun complexe achtergrond heel goed leert kennen.
'Toch wel saai, twee personages die de hele tijd op zo'n boot zitten?' Wel, dat was het absoluut niet. Ik weet niet hoe Beth O'Leary het voor elkaar gekregen heeft, maar ik was geboeid van begin tot einde, door de interessante gesprekken, de onverwachte wendingen en de zotte gebeurtenissen. En toch bleef het boek ondertussen in de kern toch een leuke romance. Ik kan dus niet anders dan dit boek héél erg aanraden!