Heerlijke kerstromance!

samanthasboekenhoekje 30 november 2025
Ik vond 'Kerstmis in de Schotse Hooglanden' echt een heerlijk boek, ideaal om te lezen nu de feestdagen naderen. Er heerst een heel ontspannende en gezellige sfeer in het boek, met natuurlijk ook heel veel sneeuw en kerstdecoraties. Belle en Jack zijn afwisselend aan het woord (dat vind ik het fijnste lezen), waardoor je beide personages goed leert kennen. Hoewel ze elkaar aanvankelijk met goede redenen wantrouwen, groeien ze toch naar elkaar toe en dat geeft vonken!

Naast de romantische verhaallijn gaat het in dit boek ook om jezelf beter leren kennen en je dromen waarmaken. Er worden lijstjes voor de kerstman gemaakt en er wordt een kersttoneelstuk georganiseerd. Kortom: dit boek is écht ideaal voor de eindejaarsperiode, ik raad het zeker aan!

Meer recensies van samanthasboekenhoekje

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.