Hot Latte Darling
Maddie heeft een prima leven en is de eigenaar van de koffieshop van BeanBag Coffee. Maar stiekem voelt ze zich eenzaam terwijl iedereen een relatie heeft. Maddie is onzeker over zich zelf en haar lichaam. Ze mist iemand die zijn schouder geeft om af en toe eens op te leunen, een knuffel geeft en haar lief heeft. Ze heeft ook totaal geen zin om alleen naar de trouwerij van haar beste vriendin te gaan. Dus beslist ze om via een datingapp op date te gaan.
Axel probeert een goeie vader te zijn. Maar na het afnemen van zijn zoons telefoon komt er een melding op het scherm over een date in een bar. Zijn zoon is de date volledig vergeten dus gaat Axel naar de date om zijn zoon te excuseren. Hij had alleen niet verwacht om een beeldschone en perfecte jonge vrouw te zien.
“Ze ziet er uit als een sprookjesprinses en ik verlang er hevig naar haar stem te horen”
Het boek had me direct in zijn greep en liet me niet los. Het is heerlijk om Elouise en Beckett terug tegen te komen. Het is zo mooi geschreven dat je mee voelt met Maddie haar twijfels. Op het einde had ik zo spijt dat de serie gedaan was.
Nooit gedacht dat een oudere gijzere man zo hot kon zijn. Dit boek heeft mijn gedacht van agegap en daddy-kink veranderd. Vroeger was ik totaal niet voor daddy-kink boeken. Ik had ook book hangover na dit deel te lezen! Stefanie Van Mol proficiat met deze mooie vertaling en het uitbrengen van dit boek! Deze auteur ga ik zeker nog lezen! Ik ben fan geworden van SJ Tilly.