Een boek vol fantastische totale chaos
Olivia Lewis - Totale Chaos
Deel 1 van Queen serie
Sophia heeft een fantastische familie, geweldige vrienden, heeft een populaire vlog en de knapste danser van de school Mason, is haar vriendje. Ze lijkt ook haar moeder Luci, waardoor ze ook ADHD heeft. Het dansen helpt om haar energie en frustratie kwijt te geraken. Alles gaat goed met haar en ze heeft alles onder controle .
Tot er ineens een nieuwe zangleraar start op haar school en ook nog eens super knap is. Hij ontdekt dat Sophia fantastisch kan zingen en probeert haar te overtuigen om zangles bij hem te volgen. Na verschillende motivaties neemt ze de uitdaging aan maar met voorwaarden.
De relatie tussen Sophia en Mason is steeds aan het verslechteren, terwijl ze steeds meer oog heeft voor de knappe zangleraar Scott.
Olivia Lewis neemt je me met het verhaal van Sophia de dochter van Luci en Benjamin. Als je Olivia Lewis haar schrijfstijl kent, dan weet je dat er super veel onverwachte onderwerpen in voorkomen. Het boek noemt Totale Chaos maar dit kan je echt letterlijk nemen. Het is echt chaos voor Sophia en haar familie.
Het boek liet me echt niet los. Het was zelfs zo erg dat ik me soms betrapte dat ik tijdens het werk aan het boek dacht of aftelde tot ik terug kon lezen.
Ik raad wel iedereen aan om eerst King serie te lezen van Olivia Lewis. De situatie of oude gebeurtenissen zijn dan veel duidelijker als lezer.
Deel 1 van Queen serie