Oostenwind

Sarahs_boeken Sarahs_boeken
14 mrt 2024

Het tweede deel van de Kompas serie gaat over Connor. Aaliyah en Connor komen elkaar tegen op Halloween. Zij is verkleed als Roodkapje en hij als een superheld. Ze beleven een super leuke avond/nacht met verschillende liefdesflitsen zoals Connor het zegt. Na afscheid die dag, zien ze elkaar pas 2 jaar later. Maar op 2 jaar kan er veel gebeuren. Aaliyah is verloofd en Connor is een succesvolle zakenman. Beiden hebben ze hun dromen. Maar komen deze dromen wel uit?

Zoals bij deel 1 kom je hier ook het verhaal te weten via beide hoofdpersonages. Er zijn ook terugblikken over Aaliyah en Connor van in hun jongere jaren. Dit zorgt er voor dat er steeds maar een stukje wordt verteld over hun verleden en het toch wat spannend en nieuwsgierig maakt.

Dit boek is ook een zeer mooi en emotioneel verhaal. In het begin moest ik er wat in komen en kon ik moeilijk afscheid nemen van deel 1. Je kan het boek als standalone lezen maar het is wel leuk om eerst deel 1 te lezen om wat achtergrond informatie te hebben bij het lezen van dit boek.

Meer recensies van Sarahs_boeken