Slechts één voorgoed

Sarahs_boeken Sarahs_boeken
7 mrt 2024

Dylan zijn dromen komen allemaal uit sinds hij op zijn tiende is geadopteerd en topper wordt in het ijshockey. Maar hij begint gevoelens te krijgen voor Alex. Zij is zijn beste vriend en voelt als zijn kleine zusje. Zijn gevoelens probeert hij weg te drukken.

Sinds Alex van haar fiets afviel als kleine meisje tot al mijn gebroken harten van jeugdvriendjes was Dylan er voor haar. Drie jaar geleden kwam ze tot het besef dat haar gevoelens voor hem meer zijn dan gewoon beste vrienden. Ze probeert sinds dan meer afstand te houden met hem. Maar dan is er de jaarlijkse vakantie met de hele familie. Het plan is om afscheid te nemen van hem en haar gevoelens voor hem.

Het verhaal vertelt meer dan de liefde tussen beide personages. Er komt een onverwacht item aanbod in het midden van het boek. Het verleden van Dylan wordt niet vergeten waardoor je een inkijk krijgt, hoe hij heeft moeten overleven voordat hij geadopteerd is geweest.

Slechts één voorgoed van Natasha Madison, is het achtste en laatste deel van haar Slechts één- serie. Ik vind dit boek het beste van de hele reeks en een super mooie afsluiter.

Meer recensies van Sarahs_boeken