Met gevaar voor eigen …. hart

Hannah Brooks is misschien klein van stuk, als bodyguard weet ze zich prima te redden en beschermt ze zichzelf en haar cliënten tot nog toe altijd met succes. Ze houdt van haar werk en reist er de hele wereld voor over. Haar nieuwe opdracht is echter dicht bij huis.

Ze is ingehuurd voor de bescherming van niemand minder dan de wereldberoemde acteur Jack Stapleton. Hij heeft een fanatieke stalker en Hannah moet zorgen dat deze niet bij Jack in de buurt komt. Er is alleen wel een probleem, zijn ouders mogen niet weten dat hij wordt beveiligd

Hannah is genoodzaakt om zich voor te doen als Jacks vriendin, en dat is minder moeilijk dan ze dacht. Maar kan Hannah haar hart nog wel veilig houden als fake en realiteit door elkaar heen gaan lopen?

“Als dit echt de laatste keer was dat ik hem zag, was dit mijn enige kans om hem de waarheid te vertellen en ik wilde niet dat ik de rest van mijn leven spijt zou hebben dat ik niet eerlijk tegen hem was geweest.” Katherine Center

Bodyguard van Katherine Center is een heerlijke, sfeervolle feelgood roman.

Katherine Center heeft een ideaal scenario gecreëerd om de lezer optimaal te laten genieten. Het zeer aansprekende uitgangspunt, waaruit een aantal fijne en gevarieerde verhaallijnen zijn opgebouwd, neemt je makkelijk mee in de wereld van Hannah en Jack. Hun rolverdeling is niet bepaald standaard, maar het verhaal krijgt alsnog de scènes mee waar je toch altijd een beetje op hoopt bij feelgood.

Wat ik erg leuk vond was het feit dat Katherine Center het leven van de personages deels tegen de glitz and glam laat aanschuren, en het deels ook down to earth houdt. Ze voorziet haar personages daarmee van een meer herkenbare en warme uitstraling. Daarnaast geven de humor die Hannah inbrengt en de rust die van Jack uitgaat een fijn evenwicht aan de gebeurtenissen en de verhaallijnen. Het maakt het verhaal grappig en warm, en het maakt dat ook de pijn van de personages er mag zijn.

Bodyguard brengt je leuke hoofdpersonen, fijne bijpersonages, sterke dialogen, diepgang en veel liefde.

Instagram: sheila_hjv_inbooks

Meer recensies van sheila_hjv_inbooks