Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Demonische verleiding

Voor zover ze weet werd ze dronken, had ze een privé feestje en zong ze iets van ABBA. En o ja de onderbuurvrouw was minder enthousiast over haar zangkunsten.

Wat ze niet heeft gedaan, voor zover ze zich kan herinneren, is een demon oproepen. En toch ligt die nu naast haar. In haar bed. Naakt. Hij beweert dat zij hem heeft opgeroepen en hij haar daarom komt plezieren.

Hij is een beetje anders. Op een sexy en knappe manier, natuurlijk. Maar ze kan toch niet met hem doen wat hij voorstelt?

“Ze moet zich weer op haar gemak voelen, voordat ik haar kan verleiden. Want hoewel zij me opgeroepen heeft, moet ik haar verleiden. Niet iets wat ik gewend ben ……,” Marit Prins

Demon Satisfier van Marit Prins is het eerste Nederlandstalige boek uit de Onverwachte monsters serie. De boeken kunnen goed los gelezen worden.

De Onverwachte monsters serie doet zijn naam echt eer aan. Niet alleen komen er monsters in voor, het is ook nog eens onverwachts leuk om over ze te lezen. Demon Satisfier was al vaak aan mijn oog voorbijgekomen, en elke keer was ik weer geïntegreerd door zowel de titel als de cover. Dat was ook omdat ik me niet goed kon voorstellen wat ik moest verwachten, maar het boek bleef wel aan me trekken om het eens te gaan ontdekken.

Ook al had ik eerder al ervaren hoe Marit Prins je kan verrassen met haar verhalen, wist ze dat toch weer opnieuw te doen met de manier waarop ze haar hersenspinsels overbrengt. De novelle is behoorlijk steamy en dat beslaat een groot deel van het verhaal. Toch weet de auteur daar een twist aan te geven die origineel is en veel humor bevat. Dat maakt dat je heel wat bladzijden van Demon Satisfier met een glimlach op je gezicht leest.

Met Demon Satisfier verandert Marit Prins steamy romance in monster romance en doet dat op een manier die je laat vergeten dat je over een demon leest. Alhoewel Grima de titel van de novelle wel waarmaakt voor Lilly.

Instagram: sheila_hjv_inbooks

Meer recensies van sheila_hjv_inbooks