Een vrouwelijke match?

Voor Lev is niet veel te gek en er is bijna niemand die hij leuker vindt dan zichzelf. Hij houdt van vrouwen, zolang ze niet langer dan een nacht blijven en hij is niet vies van spelletjes. Handboeien en pijn kunnen volgens hem heel sexy zijn.

Tot hij wordt vastgebonden en gepijnigd voor informatie. Daardoor worden die activiteiten ineens een stuk minder aantrekkelijk. Toch daagt de vrouw die hem in die positie heeft gebracht hem uit, en ze gaat onder zijn huid en in zijn hoofd zitten.

Zij heeft echter maar één doel, informatie uit hem wringen, zodat ze met haar laatste opdracht haar vrijheid kan terugkrijgen.

“De angst heeft plaatsgemaakt voor berusting, de adrenaline neemt helaas ook de scherpe randjes weg van de pijn.” Eva Yarich

Verborgen schaduwen van Eva Yarich is het smeulende derde deel van de Amulet dark romance serie.

Op dit derde boek heb ik mij echt enorm verheugd, want hierin kreeg mijn favoriete bad boy de hoofdrol. Met deze gevaarlijke mafkees bracht Eva Yarich al heel veel glimlachen op mijn gezicht. En dat is op zijn minst bijzonder te noemen want Lev kan ook behoorlijk eng en irritant zijn. Maar daarmee heeft de auteur hem des te interessanter gemaakt. En dan verrast ze je in Verborgen schaduwen ook nog met een vrouwelijke versie van deze (te) gekke man. Ik heb dan ook echt gesmuld van alles wat er in hun scènes en gesprekken gebeurde.

Voor mij zijn de personages en de onderlinge chemie, die Eva Yarich zo goed weet over te brengen, echt de beslissende factor die je keer op keer terug laat komen naar deze serie. Dat geldt niet alleen voor de karakters die de hoofdrol spelen, maar ook voor alle anderen personages die de auteur haar boeken kleur laat geven. De spannende verhaallijnen en de steamy scènes maken het geheel compleet, en voeren je langs een veelvoud aan emoties die zorgen dat je het boek niet meer wil neerleggen tot dat helaas niet anders kan, omdat je aan het einde bent.

Met Verborgen schaduwen maakt Eva Yarich me opnieuw duidelijk waarom ik zo van haar boeken hou, en waarom ik met smart ga zitten wachten op deel 4.

Instagram: sheila_hjv_inbooks

Meer recensies van sheila_hjv_inbooks