Conflict Israël en Palestijnse heel mooi uitgewerkt
Wouw, wat een bijzonder boek.... Ik had pas op NPO een serie gezien over het conflict van Israël en de Palestijnen. Dat was de reden dat ik gekozen had om dit boek te gaan lezen. Ik begrijp nu de geschiedenis van Israël een stuk beter. Wat pijnlijk allemaal. Het boek heeft me echt geraakt.
Ik vond de geschiedenis van het conflict in het boek heel duidelijk. De verhalen waren heel boeiend en geloofwaardig. En intens verdrietig.
Toch geef ik het boek geen 5 sterren. De reden hiervoor is, dat het soms een beetje langdradig was en er best wel wat herhaald werd. Er speelden zoveel personen in het boek mee, dat het regelmatig even duurde voordat ik in de gaten had, om wie het ging.
Het boek zal me bijblijven. Het zal me de komende dagen nog wel bezighouden. Dat komt ook door de mooie titel.
Het is nu een paar maanden verder en ik ga dit boek in mijn favorietenlijst zetten. Ik heb alleen het mooie, aangrijpende verhaal onthouden. Ik ben vergeten dat sommige stukken een beetje langdradig waren Echt een heel bijzonder boek, dat in mijn favoriete lijstje hoort.