Expeditie kerstboek
Met de leesclub van Ilonaslevenbijls lazen we 'De verborgen kerstbibliotheek'. Ik zag dat er nog een voorgaand deel was en besloot dat er meteen achteraan te luisteren.
Mirren besluit op zoek te gaan naar een oud boek dat haar tante Violet nog graag een keer wil zien. Violet is ongeneeslijk ziek en Mirren zet alles op alles om het boek te vinden. Het schijnt dat het boek heel kostbaar is en dat er meer kapers op de kust zijn.
Jenny Colgan heeft een aangename schrijfstijl, haar boeken slepen je mee door Londen en Schotland. Prachtige beschrijvingen wederom van de natuur zodat je als lezer het gevoel hebt om mee te reizen.
Hoewel deze feelgood maar kort is heb ik het toch graag gelezen. Bedankt Ilona van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff dat ik aan een leesclub van Jenny Colgan mee mocht doen en zo haar werk leerde kennen.