Kinderspel
Op een late zomeravond komt inspecteur Kim Stone aan in Haden Hill Park, bij de plaats delict van een verschrikkelijk misdrijf: een vrouw is met prikkeldraad aan een schommel vastgebonden, er is een X in haar nek gesneden.
Dan worden er nog twee lichamen gevonden, op dezelfde manier toegetakeld. Kim weet dat ze op zoek is naar een seriemoordenaar. Als ze de twee zaken met elkaar vergelijkt, ontdekt Kim dat de drie slachtoffers betrokken waren bij een jaarlijkse wedstrijd voor hoogbegaafde kinderen en dat ze op weg waren naar het volgende evenement.
Kan Kim in de gedachten kruipen van een seriemoordenaar en de volgende moord stoppen voordat het te laat is?
'Kinderspel' is het elfde deel van de serie met Kim Stone in de hoofdrol. Deze keer begint het met een proloog die zich in 2010 afspeeld.
Daarna maak je een sprong naar het heden en lees je over de vondst van een lichaam op een schommel in een speeltuintje. Kim wordt op deze zaak gezet en samen met haar trouwe team ontdekt ze iets vreemds aan het lichaam.
Niet veel later worden er nog twee lichamen gevonden en het lijkt erop dat dezelfde moordenaar zijn slag heeft geslagen. Kim probeert samen met haar collega's de moordenaar te vinden, maar dat valt nog niet mee...
In dit verhaal speelt "hoogbegaafdheid" ook een grote rol en dat vond ik interessant en uniek om in een thriller te lezen.
Natuurlijk was ook Kim weer een erg interessant personage, net als haar collega's. Er speelt ondertussen ook nog een andere zaak af, waarbij haar collega Pelle betrokken is en ook dit was een fijne afwisseling in de moordzaken waar Kim mee bezig was.
'Kinderspel' is dan ook zeker weer een boeiend deel om te lezen en deze serie blijft gewoon erg leuk en interessant!
Ik kijk dan ook uit naar het twaalfde deel en wil @boekerij / @bestofthrillers heel erg bedanken voor het recensie-exemplaar!
Beoordeling: 4,0 ⭐️
Beoordeling: 4,0 ⭐️