Leuk maar langdradig...
Leuk verhaal alleen erg langdradig. Leuke karakters en vlotte tekst. Je leest het zo uit.
(Spoilers)
Voor wat de flaptekst vertelt hoopte ik dat het verhaal meer toegespitst zou zijn op de groeiende band/relatie tussen Lainey en Seth. Daarom vond ik het in die zin tegenvallen dat de gezinsleden van Seth zoveel aan de voorgrond kwamen. Ook vond ik het een beetje vergezocht dat Seth degene is die Lainey vroeger uit die boom gered heeft... Maar alles bij elkaar een leuk verhaal. Heb wel af en toe een traantje weg gepinkt omdat ik dan de situatie gewoon mooi vond beschreven en leefde helemaal in dat moment mee. Daarom toch 4/5 sterren. Lekker boek voor tussendoor.
(Spoilers)