De perfecte psychologische thriller!
Het hoofdpersonage Noa lijkt op het eerste zicht de perfecte dochter: gehoorzaam, slim, loyaal.
Maar na het ongeval van haar moeder vindt ze een geheimzinnig briefje dat haar hele leven op z´n kop zet.
Wat volgt is een zoektocht naar de waarheid.
Vanaf de eerste pagina voel je al: hier klopt iets niet.
Dit maakt "De perfecte dochter" zo sterk.
Elk hoofdstuk voegt een puzzelstukje toe, en voor je het weet lees je nog een hoofdstuk.
De spanning zit niet in moord en actie, maar in de psychologische dreiging.
Daar hou ik zo van.
Het einde heeft me echt geraakt!
Ik wist niet dat een boek me zo stil kon krijgen.
Alles wat zich had opgebouwd (de spanning, de geheimen, de twijfel) viel op zijn plek.
Maar niet op een simpele of voorspelbare manier.
Het was juist kwetsbaar, pijnlijk en mooi tegelijk.
Met "De perfecte dochter " heeft Hanneke Meier laten zien dat ze de kunst van de spanningsopbouw beheerst.
Het is een verhaal dat onder je huid kruipt.
Wie van psychologische thrillers houdt kan dit boek niet aan zich voorbij laten gaan.
Een goed geschreven verhaal dat nog lang blijft nazinderen.
Dit is een echte aanrader!
Wat volgt is een zoektocht naar de waarheid.
Vanaf de eerste pagina voel je al: hier klopt iets niet.
Dit maakt "De perfecte dochter" zo sterk.
De spanning zit niet in moord en actie, maar in de psychologische dreiging.
Daar hou ik zo van.
Het einde heeft me echt geraakt!
Ik wist niet dat een boek me zo stil kon krijgen.
Maar niet op een simpele of voorspelbare manier.
Het was juist kwetsbaar, pijnlijk en mooi tegelijk.
Het is een verhaal dat onder je huid kruipt.
Een goed geschreven verhaal dat nog lang blijft nazinderen.
Dit is een echte aanrader!