Emotionele achtbaan!
In slechts 189 pagina´s neemt Steven Clarysse je mee op emotionele achtbaan van hoop, angst, liefde en verlies.
Wat begint als een zoektocht verandert al snel in een spannend avontuur.
In het verhaal volgen we Elena, een jonge vrouw die door een klein koffertje en een oud dagboek plots geconfronteerd wordt met vragen over haar afkomst.
Haar reis naar Sicilië is niet zomaar een zoektocht naar feiten maar een diepe, persoonlijke toch naar identiteit en verbondenheid.
Terwijl de herfstbladeren vallen voelt elke bladzijde geladen met emoties.
Wat ik bijzonder vond is hoe toegankelijk en tegelijk intens dit debuut is.
Steven Clarysse schrijft in korte, krachtige zinnen die je meeslepen zonder omwegen maar met zoveel gevoel.
Het decor van Palermo, de geheimen die stukje bij beetje boven water komen en de emotionele lading van adoptie maken dit verhaal uniek.
Ik voelde tijdens het lezen soms dezelfde spanning als bij een thriller maar tegelijk is het een heel menselijk en intiem verhaal.
Dit debuut verdient om gelezen te worden!!!
Wat begint als een zoektocht verandert al snel in een spannend avontuur.
Terwijl de herfstbladeren vallen voelt elke bladzijde geladen met emoties.
Wat ik bijzonder vond is hoe toegankelijk en tegelijk intens dit debuut is.
Dit debuut verdient om gelezen te worden!!!