De perfecte dochter
Ik mocht namens Vrouwenthrillers en de Crime Compagnie het ebook De Perfecte Dochter van Hanneke Meier recenseren.
De 26 jarige Noa, is samen met haar oudere zus Diede opgegroeid in een schijnbaar perfect gezin, bij hun ouders Walter en Sigrid.
Maar zoals vaker het geval is, is niets wat het lijkt en spelen er meer dingen achter gesloten deuren.
Noa woont nu in een tiny house in de achtertuin bij haar ouders. Ze runt samen met haar moeder een kringloopwinkel, Flawless. Zelf in de naam van de winkel, komt de drang naar perfectie van haar moeder door. Noah werkt aan haar mentale gezondheid, door therapiesessies te volgen. Echter of dit haar gaat werken of tegen haar gaat werken….
De perfecte dochter is een spannend boek, met een vlotte schrijfstijl.
De dagboekstukken onderbreken het verhaal op de juiste momenten en zetten je aan het puzzelen.
De hoofdstukken zijn ook niet al te lang.
Op 3/4de van het boek, had ik de puzzel opgelost, maar dat deed niets af aan het boek.
De perfecte dochter is een spannend boek, met een vlotte schrijfstijl.
De hoofdstukken zijn ook niet al te lang.