Wild Wonderland
Het is december in Alaska en voor het eerst sinds het jonge stel Jonah en Calla hun eigen huis heeft, komt hun familie op bezoek. Met al die drukte in hun liefdesnestje moeten ze ineens stilletjes doen en komt er ook een hoop gedoe om de hoek, maar vooral veel liefde en warmte. Door een onverwachte wending komt bovendien hun trouwerij een stuk sneller dan ze hadden verwacht, en met hulp van hun vrienden en familie wordt het een winters sprookje. Waan je in een wild wonderland met deze sfeervolle novelle van K.A. Tucker
Ook dit was weer een heerlijk vervolg op Wilde Plannen. De onverwacht snelle bruiloft. Familie die op bezoek komt voor de feestdagen en hĂșn perikelen. Vriendschappen en de bewoners en hun vriendelijkheid / gastvrijheid. De warmte en liefde straalt in het hele boek. Het is een novelle , maar voelt als een heel verhaal en ik kan niet wachten tot het vervolg komt, nog geen idee wanneer het komt, maar ik ga het zeker lezen.