Zalig eerste boek van de reeks!!
Wat een boek! :) Ik ben een hele grote fan van small town romance en dit boek was dan ook een echt pareltje!!! :) Ben enorm onder de indruk. :) Het verhaal wordt vanuit de 2 hoofdpersonages vertelt en dat vind ik altijd wel een meerwaarde. :) Zo leer je de beide personages heel goed kennen. :)
Het is zowel een luchtig als een diepgaand verhaal over huiselijk geweld en de nodige angsten die daarmee gepaard gaan. Maar Bailey Hannah heeft, ondanks deze diepgang, het verhaal ook wat luchtiger weten te houden en met de nodige humor. Het is heel mooi om te lezen hoe ze er op de ranch zijn voor elkaar, hoe ze voor elkaar door het vuur gaan, de vriendschap die ontstaat en de hartverwarmende familiebanden. Dat maakt de hele setting compleet. :)
Ik vond het jammer dat het boek uit was, want ik heb er enorm van genoten!! :) Ik wil meer van deze auteur lezen. :)