Leuk romance verhaal voor YA fans :)

Stephanie Hendrix 13 december 2025
Laura Wood heeft met dit boek een leuke romance geschreven tussen de 2 hoofdpersonages in een tijdspanne over 13 jaar. De nadruk ligt vooral op het acteerwerk van de hoofdpersonages en dat was wel leuk. Het geeft een mooi inzicht hoe het er 'achter de schermen' aan toe gaat. :)
Ze laat de personages doorheen die 13 jaar goed groeien en dat hield mij als lezer geboeid. Ook omdat Laura Wood de filmindustrie over die jaren heen laat groeien, wat een realistische kijk geeft. :)
Vond het ook leuk om te lezen dat ze een soort Jane Austin of bridgerton film maakten, want daar ben ik een grote fan van. :) Dat gaf het boek zeker een meerwaarde. De hoofdstukken waren wel erg lang en dat had van mij eigenlijk wel wat ingekort mogen worden. Heb het boek om die reden ook in een paar keer gelezen.
Het verhaal heeft mij ook enorm aangegrepen omdat de acteurs te maken krijgen met de keerzijde van bekend zijn. De paniekaanvallen, de werkomgeving die niet veilig is en de prestatiedruk die ze van alle kanten over zich heen krijgen. Maar dit overheerst het hele verhaal zeker niet.
Ik had ook wat moeite met de dialogen tussen Cynthie en Jack. Vond het er regelmatig nogal kinderachtig aan toe gaan. Ook bleef ik na het einde een beetje op mijn honger zitten. Ik had al snel het gevoel dat ik wist hoe het ging aflopen, maar toch miste ik ergens iets van gebeurtenis waardoor het een spetterend einde werd.

Meer recensies van Stephanie Hendrix