Aanrader!! :)
Het duurde lang eer ik aan dit boek begon en ik heb totaal geen idee waarom. :) Had ik het eerder geweten, had ik het al veel eerder gelezen. :) Ik vond dit verhaal gewoon de max!!! :) Het deed mij denken aan een moderne versie van Belle en het Beest en ik ben een grote Disney fan! :) Dat zegt al genoeg denk ik. :p
Het verhaal kwam wel een beetje traag op gang, maar dat stoorde mij geen moment. :) Daardoor kwamen alle details van deze fantastische wereld helemaal tot zijn recht. :) Vond het moeilijk om te stoppen met het lezen van dit boek, zo nam het mij mee. :) Ben ook een grote fan van hoofdpersonage Boreas. Je leert hem kennen als een nors iemand, maar naarmate je verder leest snap je wel waarom hij zo geworden is. Dat zorgde ervoor dat ik hem zijn norse gedrag kon vergeven. :) Het is een echte slow burn. Waarbij Wren en Boreas elkaar in het begin echt haten, leren ze elkaar beetje bij beetje kennen en na hun eindeloos gekibbel (wat met momenten echt hilarisch was) komen ze mooi samen op het einde van het boek. :) Ook de romantische en erotische scenes pasten zo mooi binnen hun verhaal, maar was zeker niet allesoverheersend.
Op de duistere wezens en de geesten na, gaf het verhaal voor mij niet zo'n fantasy gevoel. Wat ik wel minder vond was Wren met haar alcoholprobleem en haar zelfhaat. Dat ze er expres stinkend en vuil bij liep en het haar ook gewoon niks kon schelen. :/ Vond het met momenten echt storend dat ze constant straalbezopen en tegendraads was, maar gelukkig stopte dat op het moment dat ik zoiets had van "Oke, ik weet het nu wel". Vond haar toen weer geweldig en daarna kon ik weer heerlijk wegzwijmelen. :)
Ondanks het geen dun boekje is, vond ik het wel jammer dat het boek uit was. Had hier graag nog meer van gelezen. :) Hop naar deel 2! :)