Leuke feelgood zoals we kennen van Holly Martin! :)
Het was al even geleden dat ik nog eens een boek van Holly Martin gelezen had en ik was dan ook kei blij toen ik dit boek voorbij zag komen. :) De cover alleen al vind ik zo schattig! :) Verwacht geen grote magie in dit boek zoals een fantasy-verhaal. Dat is een echt feelgood verhaal, zoals ik van Holly gewoon ben, maar dan met een magische toets. :) Heerlijk. :)
Het verhaal sprak mij dan ook meteen aan en ik vond het geweldig om te lezen over het heksendorpje Midnight, waar alle geboren heksen de naam Midnight krijgen als eerste naam. :) Ik vond dat wel goed gevonden. :) In het begin vond ik het wel raar overkomen dat je een bloedmonster moet opsturen naar de burgemeester van het dorp waar je wil gaan wonen, maar later wordt wel duidelijk waarom. :) Het verhaal leest erg vlot weg en ik heb vaak hardop moeten lachen. :) De magie die omschreven wordt is gewoon kei leuk om te lezen, deed me een beetje denken aan het eerste boek van Harry Potter. :) Van cakejes die geluk brengen, een pratende kat, tuinen die zichzelf onderhouden tot vliegende kopjes chocolademelk,... je leest er allemaal over. :)
Er is geen 'groot plot' aanwezig dat je omver blaast, maar als je houdt van feelgood verhalen om gewoon van te kunnen genieten zonder nadenken, is dit het ideale boek. :) Ik heb er alleszins enorm van genoten om dit boek te kunnen beluisteren met het verstand op nul. :)