Jeetje... hier ben ik echt geen fan van! :/
Ik heb dit boek beluisterd via Storytel. De lichtblauwe cover op Storytel en de korte omschrijving nodigde mij uit om het boek te gaan beluisteren.
In het begin vond ik het grappig en vermakelijk, maar naarmate het 'verhaal' vorderde werd er constant vanalles herhaalt en begon het mij ronduit te irriteren. Ook omdat het absoluut niet realistisch is. Heb het met veel moeite uit kunnen luisteren. Vond er geen verhaal in zitten. Er werd enkel nadruk gelegd op de seks scenes en die werden dan ook nogal uitgebreid verteld. Ook het koosnaampje 'bever' (het vrouwelijke geslachtsdeel van het hoofdpersonage) werd inmens veel herhaalt, wat in het begin nog grappig was maar naarmate het verhaal vorderde dacht ik 'Allez, daar gaan we weer'. Er werd ook veel nadruk gelegd op de 'monster cock' van Alex. :o De dialogen trekken ook op niet veel in dit kader. Bv: 'Wat is dit? Een zwart scherm?' -> 'Ja, dat is de monster cock van Alex! Hij is zo gigantisch dat dat hij het licht van de camera blokkeert.' Euh... hallo??? Een beetje realistisch blijven aub... ! Geen idee wat de auteur hier mee wou bereiken maar van deze omschrijving ga je gewoon lopen!
Heb het beluisterd op de hoogste snelheid en was blij dat het uit was. Bleh. Niks voor mij dit, sorry. Ik geef het 2 sterren omdat ik het in het begin nog grappig vond.