Heel mooi vervolg!!! :)
Wat er voor mij minder klopte in deel 1, werd in dit deel absoluut goed gemaakt! :) Dit boek las ik dan ook in een sneller tempo uit omdat het mij zo wist mee te nemen. :) Er gebeurd namelijk van alles en er werden zoveel geheimen bloot gelegd waardoor ik op het puntje van mijn stoel zat. Het boek even weg leggen was moeilijk want het was zo spannend en ik zat er gewoon helemaal in. :) Gisterenavond in mijn bed heb ik dan de laatste hoofdstukken gelezen en jeetje... Ik heb tranen met tuiten gehuild!! :o Gewoon 2 zakdoeken nat van de tranen en dat heb ik niet vaak dat een verhaal mij zoooo weet aan te grijpen. :o Ik moest er zelfs even van bekomen. :) Een dikke duim voor Iris!! :)
Ook in dit deel heeft Iris veel aandacht voor de wereld die ze creƫerde en voor de personages. Ik vond het geweldig dat Genevieve zo groeide doorheen het verhaal. :) Ik was het niet altijd eens met de keuzes die ze maakte, maar dat maakte dat het 'echt' over kwam en maakt haar menselijk. :) Ook de slow burn werd mooi beschreven. :) Van trekken en afstoten, weinig vertrouwen, ... naar iets mooi dat tot bloei kwam maakte dat de romance klopte voor mij. Vond het heel mooi binnen dit verhaal passen. :)