Pfieuw... pittige spice!
Ja watte... Ondanks de waarschuwingen van mijn collega was ik toch enorm benieuwd naar deel 1 uit deze reeks. :) Ik wist wel wat mij te wachten stond qua spice, maar pfieuw... het ging er daar hevig aan toe! :o :D Op een gegeven moment dacht ik zelfs van "Dat zijn gewoon beesten hoe die tekeer gaan!" :o Mijn man was mij zelfs aan het uitlachen omdat ik regelmatig een 'vies' gezicht trok tijdens het lezen van dit boek. :p Haha, oeps. :p
De verhaallijn sprak mij wel aan, de spice weggelaten. :) Ik kan mij helemaal voorstellen dat het voor homo's moeilijk moet zijn om uit de kast te komen en de nodige angsten/onzekerheden die daarmee gepaard gaan. Had echt wel met het hoofdpersonage Scott te doen. :/ Vond het erg om te lezen dat hij niet goed wist wat te doen met de verliefdheid, wat maakte dat hij ook nogal onzeker door het leven ging op liefdesgebied. Hij ging er niet altijd even goed mee om wat zorgde voor de nodige strubbelingen, maar gelukkig komt het op het einde dan toch weer allemaal goed. :)
Wat mij wel een beetje stoorde was dat zowel Scott als Kip regelmatig kinderachtig naar elkaar toe deden, waardoor ik regelmatig dacht "Allez, jullie zijn toch volwassen mannen?!" Dan heb ik het bv op 'Ja, ik ben jou vriendje" . Dat is iets wat 12 jarigen zeggen, toch geen volwassen mannen? :) Om dan 2 bladzijden later pure porno te moeten lezen. :o Huh?! Op het gebied van babbelen zijn ze super verlegen, maar eenmaal in de slaapkamer vliegt het dak er af?! Dat komt toch gewoon kei raar over.. en nogal onrealistisch.
Dit boek is niet geschikt voor de tere zieltjes onder ons. :) Weet waar je aan begint zou ik zeggen :D.