Mooi vervolg op the north wind :)
Nadat ik deel 1 gelezen had en ik het een geweldig verhaal vond, was ik onmiddellijk aan dit deel begonnen. :) De covers met hun sprayed edges in deze reeks zijn toch zo mooi en dat alleen al doet uitnodigen om deze boeken te lezen. :)
Ik heb genoten van dit boek, al had ik er iets meer van verwacht na het lezen van dat geweldige eerste deel. Het hoofdpersonage Brielle haar karakter en gedachtengang werden super mooi omschreven waardoor ik mee leefde met haar worstelingen doorheen het boek. Heel knap dat de auteur haar van een onzeker meisje laat groeien tot een echte bom. :)
Ook Zephyrus leerde ik in dit deel beter veel kennen en ik vond het leuk om te lezen dat hij zo veranderde in dit verhaal. :) Het maakte dat je al zijn fouten uit het verleden zo zou vergeven. :) Het maakte ook dat ik zijn keuzes uit het verleden beter kon begrijpen en er een andere kijk op had.
Vond het ook geweldig om kennis te maken met een hele andere wereld, genaamd Under. Deze wereldopbouw werd onwijs goed omschreven met hun elfenvolk en de andere magische wezens die daar leven. :) Ik sta er wel niet voor te springen om deze wereld een bezoekje te brengen want daar ben ik te soft voor. :D Hihi. :) Maar vanop een afstand heb ik er zeker van genoten. :)
Het minpuntje vond ik wel dat er minder vaart in het verhaal zat en halverwege het verhaal kabbelde het een beetje verder tot het spannende einde. Ook dit einde vond ik iets minder spectaculair omdat het ongeveer hetzelfde eindigt dan deel 1.
Desondanks toch van dit verhaal genoten en zeker de moeite van het lezen waard. :)