Hier voelde ik mij te oud voor..
Ik heb het boek beluisterd via Storytel. Dit vond ik een minder boek van Lynn Painter. Heb er al een paar gelezen/beluisterd van haar en ik genoot elke keer van haar verhalen. :) Dit boek nam mij echter iets minder mee.
Ik moet bekennen dat ik mij voor dit boek echt te oud vond en ik ergerde mij teveel aan hoofdpersonage Bailey. Het begin van het boek vond ik echt leuk en grappig wanneer Bailey Charlie leert kennen. Hun interacties waren ronduit hilarisch. :) Maar naarmate het verhaal vorderde, begon de ergernis. Bailey haar gedrag en jaloezie tegenover de nieuwe liefde van haar moeder ging echt te ver. Ik snap dat het als tiener niet gemakkelijk moet zijn wanneer 1 van de ouders een nieuwe liefde heeft, maar er zijn natuurlijk grenzen. Vond het ook niet echt oke dat zij en Charlie er alles aan deden om het te boycotten, waardoor ik zoiets had van 'Aub seg, wordt volwassen'. De vriendschap en chemie tussen beide hoofdpersonages werd wel mooi beschreven en dat vond ik dan wel erg leuk om te lezen. :)
Het is volgens mij wel een leuk boekje voor tieners, maar voor een 37 jarige is dit een beetje 'too much young adult'. :)