Cosy crime verhaal

Stephanie Hendrix 10 januari 2026
Heb dit boek beluisterd via Storytel en ik vond het een aangenaam boekje om te beluisteren. :) Vond het een warm en spannend verhaal. :) De auteur heeft het verhaal een hele mooie opbouw gegeven en het was heel realistisch beschreven, waardoor ik alleen maar verder wou luisteren. :) De spanning zat er goed in en ik was razend benieuwd naar de dader van de moorden en het motief. :) Het verhaal werd heel gedetailleerd omschreven en zo leek het alsof ik zelf in het stadje aanwezig was. :) Ik had soms wel moeite met het volgen van de 2 verhaallijnen als mijn aandacht thuis even gevraagd werd en dan moest ik terug gaan naar waar ik gebleven was. Dat heb ik bij andere luisterboeken ietsje minder. De romantiek heeft in dit boek vond ik niet de bovenhand, enkel naar het einde toe kwam de romantiek pas tot bloei.
De auteur heeft wel gekozen om het verhaal vanuit beide perspectieven van de hoofdpersonages te schrijven en dat vind ik altijd wel fijn. :) Dan krijg ik een beter beeld van beide hoofdpersonages hun gedachtegang en gevoelens, wat maakt dat ik mij beter kan inleven. Vond het wel fijn dat er ook serieuzere onderwerpen aan bod kwamen, want zo krijgt het verhaal direct wat diepgang. Maar dat overheerst het verhaal zeker niet. :)
Een aanrader voor wie houdt van cosy crime. :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix