Wat een plaatje weer! :)

Stephanie Hendrix 28 januari 2026
Dit is alweer een plaatje van Lynn Painter! :) Oh wat lees ik haar boeken toch graag. :)
Ook dit boek nam mij volledig mee in de tienerdrama. :) Het verhaal wordt zeer mooi omschreven, met veel aandacht voor de hoofdpersonages. Het verhaal bevat de diepgang waardoor ik mij volledig kon inleven in de personages. Vooral in hoofdpersonage Dani, die al jarenlang worstelt met haar gevoelens en dan ook nog eens moet weten te overleven in verschillende woonplaatsen met telkens weer een nieuwe school, nieuwe vrienden enz. Kan mij zo al voorstellen dat dat niet gemakkelijk moet zijn om telkens weer opnieuw te moeten beginnen. :/ Ook de scheiding van haar ouders en het gedrag van haar vader greep mij enorm hard aan. :/ Vond het echt hartverscheurend! Maar dankzij haar jeugdvriend Alec komt ze er mooi bovenop en ik vond haar groei doorheen het verhaal echt prachtig omschreven. :) En Alec? Tja.. een kerel om in je hart te sluiten hè. :)
Ook dit verhaal heeft Lynn Painter veel aandacht besteed aan het omschrijven van de omgeving, de hoofdpersonages, de ijshockey sport en alles eromheen. Dat maakte dat het verhaal mooi tot uiting kwam en het zwijmelen was van begin tot eind. :)
Het enige minpuntje vond ik de koosnamen. Naarmate het boek vorderde, ergerde ik mij daar wel regelmatig aan. Ik vond die niet echt bij de personages passen.
Maar ik zal dit boek zeker aanraden in de boekwinkel waar ik werk als er mij om advies gevraagd wordt. :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix