Mooi einde van deze Trolde-wereld :)
Ik heb expres wat langer gedaan over dit boek want ik wou geen afscheid nemen van Mythanar. :) Waarbij deel 2 mij echt omver geblazen had, heb ik dat bij dit boek niet. Desondanks toch enorm genoten van het laatste deel! :)
In dit boek kom je alles te weten over de krachten van Faraine en de strubbelingen die ze moet ondergaan is echt om 'u' tegen te zeggen. Ik had zooo vaak met haar te doen, wetende dat hetgeen waar zij voor bestemd is, haar ook veel problemen veroorzaakt.
Wat ik hier geweldig aan vond was dat er een draak mee deed. :) Wel maar in een klein stukje op het einde, maar toch. :) Ik vond het geweldig! :) Het paste echt mooi binnen dat verhaal. :)
Aan het personage van Vor heb ik wel wat ergernissen aan overgehouden. :/ Hoe kan het toch dat hij Faraine nog steeds niet volledig vertrouwt waardoor ze alweer gevangen genomen moet worden? :/ Dat ging er bij mij niet in...
Een absolute aanrader is deze reeks, met een geweldig mooi einde!!! :)
Een absolute aanrader is deze reeks, met een geweldig mooi einde!!! :)