Oooh... Ik wil meer van dit soort boeken!! :)
Oooooh, dit noem ik nu eens echt een heerlijke romcom!!! :) Aangezien ik zelf werk in een boekenwinkel, werd ik direct in het verhaal gezogen. :) Er werd beschreven hoe het is om te werken in een boekenwinkel en het was allemaal zo herkenbaar!! :) Ik vond dit ook een soort ode aan de boekenhandels en dan vooral voor de zelfstandigen aangezien er tegenwoordig meer en meer online gekocht wordt. Wel jammer want zo verliezen de boekhandels hun inkomsten en schrikken de mensen er van wanneer boekhandels (of andere winkels) de deuren moeten sluiten.
De boek gerelateerde momenten en de verschillende citaten uit boeken vond ik zo leuk! :) Alsof ik als lezer ineens enorm begrepen werd, hihi. :) Boekenwurmpjes onder elkaar, heerlijk! :)
Het plot is te vergelijken met de verfilming van "You've got mail". Het is een echte enemies to lovers die allebei vechten om hun boekenwinkel te kunnen behouden. Vond het heerlijk dat de 2 hoofdpersonages niet meer van elkaar kunnen verschillen. :) Hij runt een romance boekenwinkel en hij is dan ook nog eens de hopeloze romanticus in dit verhaal. :) Zo verfrissend! :) Vond het geweldig dat het deze keer eens de man was die nood had aan romance in zijn leven. :) Vond het ook echt mooi om te lezen dat ze zo goed konden samen werken in hun gevecht om hun boekenwinkel te kunnen behouden, ondanks dat ze elkaar eerst niet konden luchten. :)
Het tempo zat er ook heel goed in en het was ook verfrissend dat er eens geen breuk aan te pas kwam. :) Het heeft natuurlijk een voorspellend einde, maar ach... daarom lees ik ook graag romance verhalen. :) Heerlijk weg zwijmelen met het verstand op nul. :) En als het dan ook nog eens over boeken gaat... ben ik helemaal verkocht! :) Ik wil meer van dit soort boeken! :) Ik kan dit boek echt aan iedereen aanraden!! :)